Nieuwe website: Help!

03-10-2019

En dan probeer je terug te vinden waar je op de oude website nog alles op kon vinden :) Je bent niet de enige, want we werken op een hele andere manier in deze website! Het is namelijk niet op basis van een oude hiërarchische mappenstructuur, maar met tags. Omdat we inmiddels al zoveel informatie hebben verzameld, dat het soms wat onoverzichtelijk werkt. Maar hoe kan je je weg terugvinden? De tags die je kunt terugvinden onder alle berichten, en die je overzichtelijk kunt vinden op de berichtenpagina, is het belangrijkste.

Maar om je even op weg te helpen:

- De oude kennisbank kan je vinden door op de tag “kennis over PPS” aan te klikken. En daarbinnen vind je heel veel andere tags, zoals #business modellen, #impact en analyse;

- We hebben een aantal specifieke doelpagina’s, zoals alles over Centres of expertise, alles over het Regionaal investeringsfonds mbo (maar check daarvoor ook vooral investeringsfondsmbo.nl), en alles over andere ‘soorten’ PPS (zoals branche-PPS’en). Sommige zijn natuurlijk volop in ontwikkeling nog.

- Best practices vind je door te klikken op de tag van “PPS-activiteiten”, waarbij op basis van diverse activiteiten goede voorbeelden zijn uitgelicht (zoals #leven lang ontwikkelen). Alle bijeenkomsten zijn te vinden door op de tag #ontmoeting te klikken.

Tot slot: je kan ook zoeken op tags als #tools, #publicaties en #films en #nieuws.

0