Online ontwerpsessie - dialooginstrument Learning Communities

Doe je mee met het ontwerp van een dialooginstrument Learning Communities?

Met het netwerk Learning Communities gaan we aan de slag met het ontwerp van een interactief instrument voor het ondersteunen van dialogen in learning communities. Een kaartspel, een serious game of toch een app? Graag nodigen we je uit om mee te doen in het ontwerp van het instrument!

Op dinsdag 10 mei van 15.30-17.00 organiseert het netwerk Learning Communities de eerste (online) ontwerpsessie. We inventariseren dan welke tools en kennis er al beschikbaar zijn en wat de kernuitdagingen zijn waarop het instrument moet inspelen. Ook concretiseren we de potentiële inhoud van het instrument.

Ontwerp van een instrument
In een kleine ontwerpgroep gaan we vervolgens komend jaar aan de slag met het ontwerp van het instrument. We proberen daarbij zoveel mogelijk kennis uit lopende learning communities (onderzoeken) te verbinden. Je kunt in dat vervolgtraject deelnemen als klankbord-lid (feedback) of actieve ontwerper. Meer daarover hoor je tijdens de eerste ontwerpbijeenkomst. 

Professionals en onderzoekers gezocht
We zijn op zoek naar professionals en onderzoekers die met ons mee willen doen in de werksessie op dinsdag 10 mei! Professional, facilitator, onderzoeker of deelnemer van een learning community?

Aanmelden
Meld je aan via Melissa Kleine: m.a.kleine@saxion.nl. Graag willen je vragen om alvast twee vragen van tevoren te beantwoorden via deze link: https://lnkd.in/eatybxtd

Namens het Netwerk Learning Communities,
Rahmat Peypers, Petra Biemans, Ellen Rusman, Ellen Sjoer en Stephan Corporaal