Sociale binding

We werken maximaal digitaal. Dit vraagt heel andere manieren van verbinding maken en houden tussen werknemers en met externe partners. Hoe doet u dat en door welke voorbeelden kan u zich laten inspireren?
 
Human Capital Topsectoren en TNO zetten in op sociale binding om bedrijven te helpen tot een nieuwe wijze van samenwerken en zakendoen te komen. We willen meer dan alleen e-mails met elkaar uitwisselen of videocalls houden. Sociale binding is nodig om ook in deze tijd tot interactie en nieuwe initiatieven te komen. 

Hoe komen we bij en tot elkaar in deze tijd? Om deze vraag met en voor u te beantwoorden slaan Human Capital Topsectoren en TNO de handen ineen om verbindingen te leggen. We moeten extra creatief zijn om via nieuwe manieren met elkaar samen te werken en zaken te doen. Zodat we fysiek op afstand kunnen blijven, maar sociaal verbonden blijven.
 
Deze pagina vullen wij de komende tijd met inspirerende voorbeelden, prikkelende informatie, webinars en de handvaten die u kunnen helpen om met uw werknemers en partners verbonden te blijven. Heeft u zelf een werkwijze of oplossing ontwikkeld en wilt u die delen? Stuur die naar hca-topsectoren@ptvt.nl

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel via WhatsApp