Systeemintegratie uit de startblokken!

In de maand oktober organiseert de nationale Learning Community Systeemintegratie samen met de Topsector Energie de “Maand van de Systeemintegratie”. Tijdens deze maand organiseren verschillende kennisinstellingen events waarvoor we je van harte uitnodigen. Tijdens deze events komen diverse vraagstukken van systeemintegratie aan bod.

Op woensdag 26 oktober van 12:00 – 13:00 uur organiseert EnTranCe – Centre of Expertise Energy van de Hanzehogeschool een lunchsessie over de Nationale Learning Community Systeemintegratie. Marten van der Laan, lector systeemintegratie aan de Hanzehogeschool Groningen vertelt over het belang van de learning community. Aansluitend schuiven diverse aanjagers van lopende projecten aan om hun ervaring met de learning community te delen. De lunchsessie kan online bijgewoond worden via een livestream.

Het programma:

  • Marten van der Laan (Hanzehogeschool Groningen) en Henmar Moesker (Hanzehogeschool Groningen) geven een introductie over de Nationale Learning Community Systeemintegratie.
  • Joep Poot (Gemeente Groningen) vertelt over het FLEXPOST-project.
  • Herbert Colmer (Groningen Seaports) deelt zijn ervaring met het SynergyS-project.
  • Een stakeholder uit de learning community systeemintegratie licht het belang van de learning community toe.  

Meer informatie en aanmelden: klik hier.